Svatba hotel U Racka

Místo, kde se sny o dokonalé svatbě stávají skutečností

Každá nevěsta a ženich si přejí, aby se jejich svatební den navždy zapsal do paměti všech hostů, aby všem chutnalo a aby průběh celého dne byl pohodový. Chceme totéž a postaráme se o to, aby vaše svatba v Hotelu U Racka proběhla podle všech vašich přání. Milí novomanželé, starosti přenechejte nám a během celého dne se věnujte jen sobě a svým hostům. O vás i svatebčany po celou dobu s láskou pečujeme a tvoříme společně s vámi jedinečnou a nezapomenutelnou atmosféru vašeho svatebního dne. Celá svatba může probíhat jak venku v prostorách zahrádky, tak uvnitř, takže vám žádná přeháňka plány nepřekazí. 

80

Kapacita restaurace

100

Kapacita zahrádky

35

Jídel v nabídce

30

Lůžek pro hosty

Svatby Ostrožská Nová Ves

Blíží se váš den a vy toužíte po krásném prostoru, kde budete mít vše na jednom místě? Naše restaurace leží v srdci Slovácka, kraji plném úžasných výhledů a srdečných lidí. Řekněte si ANO v naší romantické zahradě a zatančete si první manželský tanec na venkovním parketu pod světýlky a hvězdami. Nabízíme vám vše, co si pro svůj jedinečný den budete přát. Užijte si svatbu naplno a bez starostí s možností hudby venku do 24:00. 

Atmosféra jako v pohádce

Jenže nejde o pohádku, ale o skutečnost, kterou si u nás naplno prožijete. Jsme otevřeni vašim představám a vždy se jim snažíme vyhovět. Poskytujeme kompletní služby pro svatbu od A do Z včetně zajištění výzdoby, DJ i sweet baru, pokud si to novomanželé přejí. Dostatečné personální zajištění je pro nás samozřejmostí a vše jednoduše šlape jako hodinky. Vše domluvené dostanete černé na bílém v naší speciální svatební nabídce, takže se v informacích neztratíte.

Restaurace U Racka

V naší restauraci nejčastěji probíhá jako první svatební hostina, pro kterou vám rádi připravíme slavnostní tabuli. Na výběr máte z mnoha jídel – svíčkovou máme výbornou, ale jsme plně otevření vašemu přání a experimentům. Následuje odpolední raut, pro který vám poskytneme speciální nabídku klasických i moderních jídel, ze kterých si můžete vybírat. Drobné změny jsou možné, na všem se společně domluvíme. Pokud byste si přáli až odpolední svatbu pouze s rautem, není problém. Pokud nemáte zařízený svatební dort a zákusky, rádi vám předáme kontakt nebo sweet bar zařídíme podle vašich požadavků. Totéž platí pro květiny a hudbu.

Hotel a restaurace U Racka

Ubytování U Racka

Kapacita našich pokojů je až 30 osob v 10 hotelových pokojích. Pokud budete potřebovat, můžete si tak hotel rezervovat celý. Dejte nám ale, prosíme, vědět včas – ideálně už při samotném plánování svatby. Kapacity našeho hotelu bývají v letních měsících naplněny. Pokud u nás budou trávit svou první svatební noc novomanželé, mohou se těšit na krásně nazdobenou ložnici a láhev vína jako poděkování. Pro svatby dáváme speciální slevu 10 % na ubytování včetně snídaně. Všechny další potřebné informace se dozvíte s naší speciální svatební nabídce.

Svatby hotel a restaurace U Racka

U Racka Ostrožská Nová Ves

Hledáte skvělé místo pro svou svatbu nebo oslavu? Potřebujete zarezervovat stůl nebo ubytování? Jednoduše nás kontaktujte. Děkujeme za váš zájem.