Oslavy v restauraci U Racka

Oslava, školení nebo teambuilding U Racka?

Plánujete soukromou akci? U Racka vám připravíme prostor i pohoštění ve stylu, který si budete přát. K dispozici máte jak příjemné prostředí restaurace, tak naprosté soukromí našeho pivního salonku či zahrady. Záleží vždy na vašich představách. Rádi vám poskytneme reproduktor i promítací plátno. Výzdobu si můžete zajistit sami nebo ji nechat jednoduše na nás. 

Doufáme, že stejně jako racci se rádi vracejí k novoveským štěrkopískovým jezerům, i vy se do našeho hotelu a restaurace U Racka budete rádi vracet a strávíte u nás společný čas se svou rodinou, s přáteli nebo pracovním kolektivem. Děkujeme za vaši přízeň.

80

Kapacita restaurace

100

Kapacita zahrádky

30

Kapacita salonku

10

Pokojů k ubytování

Oslavy restaurace U Racka

Fotografie jsou více než tisíc slov. Pojďte s námi nahlédnout na fotky z oslav našich hostů a možná najdete inspiraci pro tu svou. Těšíme se na vaši návštěvu.

Každý si najde to své

Jste milovníci domácí nebo spíše světové kuchyně? U nás si vyberete. Zaměřujeme se na poctivé domácí produkty. Během letní sezóny navíc můžete posedět a v klidu relaxovat ve stínu naší venkovní zahrádky s jezírkem. V interiéru restaurace máme vybavený dětský koutek a na zahradě dětské hřiště pro naše nejmenší zákazníky.

U Racka Ostrožská Nová Ves

Hledáte skvělé místo pro svou svatbu nebo oslavu? Potřebujete zarezervovat stůl nebo ubytování? Jednoduše nás kontaktujte. Děkujeme za váš zájem.